Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Uncategorized
  4.  → Word jij onze meewerk stagiair PR en Communicatie?
Word jij onze meewerk stagiair PR en Communicatie?

13 november 2018

2 minuten leestijd

Wil jij als communicatiestudent ervaren hoe het is om stage te lopen bij een welzijnsorganisatie? En wil jij jezelf ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te bouwen? Kom dan stage lopen bij SWOA!
Als stagiair is er genoeg ruimte om je eigen ideeën aan te geven en er daadwerkelijk ook wat mee te doen.

SWOA is een professionele organisatie met circa 550 vrijwillige medewerkers en 30 medewerkers in betaalde dienst. Zij werken samen in teams en in diverse projecten. We stimuleren mensen om zo actief mogelijk te zijn.  Wij zoeken een HBO student (Bedrijfs)communicatie die als meewerkstagiair aan de slag wil gaan bij SWOA en onderdeel wil zijn van onze PR-groep.

Meewerk stage PR en Communicatie
Ontdek hoe het is om stage te lopen bij een organisatie waar je de mogelijkheid krijgt om je eigen inbreng te realiseren. Wij maken graag gebruik van je talenten, zodat jij het maximale uit je stage kunt halen. Op school leer je veel uit boeken, maar de belangrijkste vaardigheden haal je uit praktijkervaring. Die kun je zeker opdoen bij SWOA!

Wat voor taken heb jij als stagiair? Je kunt denken aan: het bijhouden van intranet, website en Social media, content schrijven voor diverse middelen/media, filmpjes maken, posters maken, PR-acties bedenken en uitvoeren. Vul het zelf maar verder aan, want die ruimte is er ook i.s.m. de collega’s van de PR-groep.

Begeleiding
Persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Je wordt tijdens je stage uiteraard gekoppeld aan iemand die minimaal op Hbo-niveau over de nodigde vaardigheden en diploma’s beschikt om een HBO student te kunnen begeleiden.

Wie zoeken wij
Wij zoeken iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het leuk vindt om met verschillende projecten aan de gang te gaan. Jij bent proactief en beheerst de Nederlandse taal goed. Je neemt graag initiatief en durft je eigen mening te geven.

Onze voorkeur gaat uit naar een student die minimaal drie maanden stage moet lopen. Het aantal uren is in overleg.

Klinkt dit als een stageplek die bij jou past?
Neem dan contact op met ons. Dat kan via sdebritocaio@swoa.nl of neem contact op met Silvio de Brito Caio via 06-11781070.