Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. uitgelicht
  4.  → Begeleider / Timmerman/-vrouw voor de Werkplaats gezocht!

Meer over deze vacature

Begeleider / Timmerman/-vrouw voor de Werkplaats gezocht!

11 januari 2022

2 minuten leestijd

Op SWOA-locatie De Petersborg vind je het pareltje van onze Groepsbegeleiding: onder begeleiding van vrijwillige medewerkers maken deelnemers mooie producten. Ook mensen vanuit de wijk zijn van harte welkom om aan te sluiten en aan de slag te gaan. Naast het samen werken aan een mooi resultaat en het onderhouden/opdoen van techniek, staat ook het ontmoeten centraal.

Voor de werkplaats zoeken wij een vrijwillige begeleider / timmerman/-vrouw.

Heb jij twee rechterhanden en vind je het leuk om dingen te maken van hout? En betrek je graag mensen die hier minder in thuis zijn? In het bijzonder licht dementerende mensen van de groepsbegeleiding die hier nog veel plezier uit halen? Dan is dit misschien wel jouw vrijwilligersfunctie!

De werkzaamheden

De taak van de timmerman of -vrouw en meubelmaker is het begeleiden van licht dementerende deelnemers van de groepsbegeleiding bij het vervaardigen van objecten van hoofdzakelijk hout. Soms worden ook kunststof en metaal gebruikt.

Profiel

De vrijwillige medewerker die we zoeken:

  • Heeft bij voorkeur professioneel met hout gewerkt en een aantal jaar ervaring als timmerman of meubelmaker
  • Kan omgaan met elektrische houtbewerkingsmachines
  • Is in staat om werkstukken te herleiden tot makkelijk te vervaardigen onderdelen zodat bezoekers dit zelfstandig kunnen maken en later kunnen samenvoegen tot 1 geheel
  • Is betrouwbaar; we kunnen van hem/haar op aan

Begeleiding

Een beroepskracht is beschikbaar voor informatie, overleg en advies.

Praktische voorwaarden:

Van de vrijwillige medewerker vragen we minimaal een aantal uur per week beschikbaar te zijn en aan te sluiten bij het werkoverleg.

Ben of ken jij onze nieuwe vrijwilliger?

Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Silvio de Brito Caio (06-11781070)  of vrijwilliger@swoa.nl.