026-3272266 info@swoa.nl

JE LEEST NU:

 

De werkzaamheden

Als vrijwilliger op het dagactiviteitencentrum voor ouderen werk je nauw samen met een beroepskracht. Samen begeleiden en organiseren jullie activiteiten voor de deelnemers. De activiteiten kunnen heel divers zijn en het kan natuurlijk ook iets zijn waar jij affiniteit mee hebt. Denk hierbij aan spelletjes spelen, koken, wandelen, lezen, kletsen en vul het zelf maar verder aan. Hierbij wordt er rekening gehouden met de talenten van de deelnemers, om ze in hun kracht te kunnen zetten. De activerende activiteiten die wij voor onze deelnemers organiseren zijn verbonden aan de volgende speerpunten: kunst & cultuur, gezondheid & beweging en groen & natuurbeleving.

Profiel

De vrijwillige medewerker die we zoeken:

  • Is creatief, flexibel en ondernemend
  • Is betrouwbaar; we kunnen van hem/haar op aan
  • Affiniteit met de doelgroep ouderen
  • Onderschrijft de doelstellingen van SWOA
  • Is minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar

Begeleiding

De beroepskracht is beschikbaar voor informatie, overleg en advies. Bij afwezigheid van de beroepskracht is een collega bereikbaar.

Praktische voorwaarden:

Van vrijwilligers wordt verwacht dat zij deelnemen aan een werkoverleg en indien nodig scholing.

Ben of ken jij onze nieuwe vrijwilliger?

Voor aanmelding of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Silvio de Brito Caio (06-11781070) of Heleen van Reem (06-52670849) of via vrijwilliger@swoa.nl.

Bij deze afwisselende functie bouw je steeds meer contacten op met de deelnemers en collega’s. Je werkt mee aan het in de kracht zetten van deelnemers waarbij je eigen persoonlijke talenten goed benut worden.

 

Heb je een vraag? Vul dit in of bel 026-3272266.

JE KUNT ONS OOK VOLGEN OP: